Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij H. Bouter kaashandel. Wij werken volgens het voedselveiligheid managementsysteem BRS en IFS. Deze internationaal erkende certificeringen geven een goede weergave van de hoge kwaliteitsstandaard en het belang van voedselveiligheid binnen de onderneming. In de loop der jaren hebben we verschillende certificaten toe kunnen voegen aan onze bedrijfsvoering. Klik op onderstaande omschrijving om onze certificaten in te zien:

BRC-certificate

IFS-certificate

Weidegang-certificaat

VLOG-certificaat

De opslagcapaciteit is op verschillende manieren in te vullen. Door een goede compartimentering is ons pakhuis geschikt voor koel, natuurlijk en stook. Wij hebben diverse behandellijnen voor het onderhoud aan de kaas. Er zijn meerdere laadkuilen waarmee de kaas op verschillende boxtypen de opslag kan binnenkomen of verlaten. We hebben de beschikking over een aantal volledig geautomatiseerde robots waarmee kaas van verschillende boxtypen kan worden overgeladen, gecoat, gebanderolleerd en/of geëtiketteerd kan worden. Daarnaast beschikken we over eigen transport. Dit alles om de klant een snelle orderafhandeling, kwaliteit en flexibiliteit te garanderen en volledig te ontzorgen.